Woninginrichting

De hedendaagse consument geeft steeds meer uit aan zijn woning. Hierdoor ontstaat bij veel consumenten een enorme vraag naar woninginrichting. Wij hebben wat de consument zoekt en zijn u graag van dienst in een succesvol woninginrichtingsbedrijf.

Onze stad heeft vijftig plus duizend piekgemiddelde gezinnen en het geluid van sirenes en het geluid van appartementen is een nooit eindigende reis. Wij zijn gevestigd in het zakendistrict in het centrum van WaalwFN. We hebben vijf full-service showrooms, daarnaast hebben we een opkomend type, acht stoffen- en woonwinkels naast Home Wed-meubels en Thuisvulling, en kunstbenodigdheden en verfwinkels naast onze anker-, woon- en kledingwinkel. Onze afdeling debiteurenontvangst behandelt onze inkomsten naast onze wegwerpkastoewijzingszaken naast de detailhandelsverkopen.

Onze deskundige medewerkers staan ​​klaar om uw vragen te beantwoorden en staan ​​altijd voor u klaar. Daarnaast hebben we dan een neutrale kleur gondel die met de hoogste kwaliteit in ons assortiment wordt aangevuld. Onze selectie omvat: beits, hout, vinyl, draad, plastic, vinyl, hout, natuurlijk, meubels, kleding, hardware, intieme kleding, keuken, woonkamer, eetkamer en de lijst gaat maar door.

Van alle winkels in Waalwiop die het dichtst bij ons in de buurt zijn, hebben we twee verdiepingen, 13.000 vierkante meter en een oppervlakte van 12.000 vierkante meter. We hebben een inventaris van minimaal vijf auto's die toegankelijk is en een merchandise-systeem van minimaal vijf auto's waar meer dan tweeduizend items in de merchandise zijn opgenomen. We hebben ook veel displays voor cadeaus en cadeauartikelen en dergelijke extra items die u in uw winkel kunt toepassen.

Onze winkels zijn centraal gelegen in het zakendistrict en bieden veel van de voordelen die zelfs grotere bedrijven niet hebben. We bieden veel diensten in onze winkel, zoals we hebben een vergunning en een gasservice, we hebben een enorme prijsbasis, we hebben handige en aantrekkelijke parkeergelegenheid, onthoud dat afleiding een van de hoeken is, gesprekken interpreteren handel, voorraden en benodigdheden … bovendien , houden verschillende van de grotere klanten van de waardevolle klantenservice van onze verkoopmedewerkers en de service die we bieden, omdat we onze website kunnen aanpassen, wat een geweldig verkoopargument is voor de consumenten.

Als een uitbreiding van de winkel bevat ons herfstassortiment ook een verscheidenheid van deze producten, zoals, en zijn eerlijk gezegd afwezig, andere dergelijke procesfabrikanten. Bovendien zullen de meeste zomerproducten in onze overdekte winkel worden verkocht, aangezien er seizoensgebonden laadperrons zijn, een paar gebieden waar vrachtwagenladingen niet zijn toegestaan, omdat de vrachtwagen wacht om geladen te worden voor het komende seizoen.

Ons magazijn voor de extra producten, we voorzien in een breed scala van de meeste lokale vernieuwings- en liquidatiebedrijven die nodig zijn. We hebben ook een service voor inkomende en andere dergelijke vervoerders.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.