Het kiezen van de juiste straatsteen voor uw tuin

Tegels

Bestratingsstenen voor buiten worden vaak blootgesteld aan de elementen. Bij de keuze van het type straatsteen dat u voor uw buitenbestrating wilt, moet u er dus op letten dat het bestand is tegen de weersomstandigheden. Een goede keuze voor terrasstenen of bestrating in de tuin zijn flagstones; ze zijn er in alle vormen en maten. Het gebruik van een straatsteen van de juiste afmetingen zorgt voor een visueel aantrekkelijker bloembed of tuinoppervlak.

Een ander type natuursteen dat wordt gebruikt voor tuinbestratingstegels is marmer, dat kan worden gevormd tot unieke ontwerpen. Marmeren terrasstenen kunnen zeer zwaar zijn en worden vaak gebruikt in bakstenen bestratingsprojecten. Bakstenen zijn de meest voorkomende vorm van bestrating in de tuin. U kunt echter gebruik maken van een andere keuze van natuursteen voor uw bestrating. Graniet is een zeer duurzaam type natuursteen, verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en texturen, de vlakke consistentie en neutrale kleurtonen maakt het duurzaam en geweldig voor de tuin of patio.

Bestratingsstenen die niet onderhevig zijn aan slijtage, zoals ellipsvormige straatstenen, worden het best gebruikt voor paden en opritten. De sleutel tot een goed uiterlijk is het gebruik van natuurlijke, niet-detergente producten.

In het algemeen is het kiezen van de juiste straatsteen voor uw tuin belangrijk. Er zijn vele stijlen en kleuropties beschikbaar voor de huiseigenaar.

De gemakkelijkste taak, omdat het zo eenvoudig is het eerste ontwerp denken en plannen. Het toevoegen van een paar tuinontwerp functies kan adviseren om gedurfde keuzes, zoals het gebruik van veel kleur of een gelijkenis met andere landschap stijl kleuren en texturen te maken. Enkele van de opties zou het gebruik van een ambiance plant, zoals een citroenboom of een waterpartij, zoals een kleine vijver. Het installeren van een waterpartij kan een moderne look te creƫren om een Victoriaanse stijl huis. Natuurlijk kan uw lokale landscape design expert u adviseren en uw tuin ontwerpen droom een realiteit.

Lees meer

Tegelzetter
Tegelhandel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.