Zonne-energiesystemen

Duurzaamheid zonnepanelen

Zonne-energie wordt steeds populairder, of u nu in een afgelegen gebied woont waar geen elektriciteitsleidingen beschikbaar zijn of in een grote stad met onbeperkte toegang tot elektriciteit. Huizen en bedrijven kunnen overtollige elektriciteit die door zonnepaneelsystemen is opgewekt, opslaan of terugverkopen aan hun nutsbedrijven. Zonne-energie is de meest effectieve en betaalbare manier om de aarde te redden en de voordelen zullen nog decennia lang beschikbaar zijn.

Zonnepaneel systemen kunnen worden gemaakt in modules die worden gebruikt om een enkel apparaat of gebouw van stroom te voorzien of in panelen met veel apparaten. Als u ze op uw dak wilt plaatsen, moet een professionele dakwerker worden ingehuurd om ze te installeren.

Zonnepanelen werken het best op plaatsen met weinig tot geen obstakels rondom. Een goede locatie moet een goede blootstelling aan de zonnestralen bieden en vrij zijn van schaduw. Als ze op uw dak worden geïnstalleerd, moeten ze vrij blijven van obstakels. Elektriciteit kan nog steeds worden gebruikt als de zon onder is, maar wordt met slechts 10 – 15% verminderd in vergelijking met effectieve fotovoltaïsche systemen in de achtertuin.

Fotovoltaïsche cellen produceren elektrische energie op een meer gereguleerde wijze in vergelijking met wind, water of andere hernieuwbare bronnen. Zonne-energieapparatuur moet door een vakman worden geïnstalleerd en vergt weinig of geen onderhoud.

Een zonne-energiesysteem vereist geen irrigatiesysteem of omhulsel omdat fotovoltaïsche systemen van het National Grid zowel elektriciteit als GEDA-elektriciteit leveren. Fotovoltaïsche elektriciteit kan worden opgewekt en opgeslagen in batterijen voor de dagen dat de zon onder de sterkte van de zonnefilament komt. Een alternatief is de aanschaf van kant-en-klare zonnestroomsystemen.

Zonne-energiesystemen vereisen een sterke en betrouwbare bron van dakruimte die hen blootstelt aan talrijke uren al- maar tenzij op een dak ter grootte van een voetbalveld zou het Photovoltaic National Grid systeem alleen moeten worden geïnstalleerd als de zonnepaneelsystemen op alle daken konden worden geïnstalleerd. Als de ruimte zich slechts één zonnepaneel kon veroorloven, moest dat in de kosten worden doorberekend. De meeste zonnepanelen nemen veel ruimte in beslag en kunnen gedeeltelijk worden opgebruikt door ze onbedekt te laten liggen, terwijl andere worden opgebruikt als ze met schaduw zijn bedekt.

De meeste mensen zouden in staat moeten zijn om in de loop van een weekend een systeem samen te stellen dat hun elektrische apparaten, computersystemen, enz. van stroom kan voorzien, op voorwaarde dat zij weten hoe zij het systeem moeten opzetten en wat zij moeten doen als er iets fout gaat. De sleutel tot succes is timing.

De tijd om te beginnen is nu meer dan ooit aangebroken. Zonne-energie is een groeiende verantwoordelijkheid en zal binnenkort bij wet verplicht worden gesteld. Uw elektronen kunnen worden verzameld en opgeslagen gedurende de jaren, dus de tijd is gekomen om het initiatief te nemen en op zonne-energie te gaan! Zonnepanelen lossen veel van de problemen op waar regeringen mee te maken hebben, omdat we ze subsidiëren om energie te maken op de manier die wij willen, omdat er geen beschikbare bronnen zijn in het grootste deel van de politieke wereld.

Als u zonne-elektriciteitssystemen in uw huis gebruikt, lees dan niet alleen nergens maar ontdek hoe u gratis elektriciteit kunt verkrijgen door te leren hoe u uw eigen stroom kunt produceren.

Lees meer:
Zonnepanelen met micro omvormer
Glas glas panelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.