De geschiedenis van muurschilderingen

Industrieel behang

Er zijn twee verschillende perioden van industrieel ontwerp, manoeuvre behang van Et washuis en Murals gebaseerd op het werk van bekritiseerde kunstenaars, de andere gebaseerd op Art Nouveau.

1. manoeuvre / patroonbehang – Dit werd gepubliceerd in een boek met ontwerpen van Jeanilibriumle genaamd “Viveur Oe PLA”. Het boek werd oorspronkelijk gepubliceerd in 1857. Opgebouwd als een reeks panelen werden vele prenten gegroepeerd om het behang te vormen.

Dit ontwerptype is op maat gemaakt voor industriële lenan. Het blokgedrukte papier is vervaardigd van BafflesCorrally. Deze blokken zijn vaak donker van tint, zoals in ‘Histoire Des Deaux de Vinyl’ dat later in 1875 werd gepubliceerd, dit behang werd gemaakt om te lijken alsof het was opgebouwd uit graniet, marmer en natuurlijke baksteen. De gebruikte kleuren waren voornamelijk aardetinten, en meststoffen, Captains Plow en sapele waren populaire invloeden op manoeuvre behang.

2. Muurschilderingen – Deze ontwerpen waren eerst bestemd voor de fabrieken waar lijnen van industriële chemicaliën werden gespoten om insecten te bestrijden, maar in het begin van de 20e eeuw veranderde de kijk op de industriële wereld “groen” en werd het gebruik van vochtinbrengers verbeterd met de produktie van gespoten watervaste verven. Deze nieuwe stijl is vooral geschikt voor fabriekskleuren. Tijdens de Tweede Wereldoorlog waren de hybride kleuren rood, grijs en blauw en werden ze gebruikt als verffront voor de oorlogsmachine. Deze kleuren zijn niet al te zwaar gegraveerd en zijn het meest verwerkt in bedrukt behang of ruw blokbehang.

Zij kunnen echter ook worden gebruikt om behangmuren te maken die bijna onbeperkt in omvang kunnen zijn en een prachtige muur in uw kamer zullen creëren.

Denk er altijd aan uw kamer zorgvuldig op te meten en een ruimte van 1cm tot 3cm lucht rond de behangmuur te laten om luchtlekken te voorkomen. Als je op een of andere manier enz. de behang muurschildering die u hebt ontworpen dan beschouw jezelf gelukkig want het zal niet veel meer werk om het te verwijderen.

Als u met muurschilderingen werkt, probeer dan de geschilderde lijnen van de muurschildering slechts ongeveer 80 tot 100 mm te overlappen. Als u een muurschildering laat vallen, kan deze scheuren of uitlopen als deze te krachtig wordt aangebracht, omdat het behang dan van de muur moet worden gescheurd met behulp van een scheermesje of een stalen duimstok. Zorg ervoor dat u een sterke lijm gebruikt voordat u het behangplaksel aanbrengt, soms is het het beste om eerst het behangplaksel te plakken en dan het plaksel op de muur te plakken op de plaats waar het is geplakt.

Wij hopen dat u nu beseft dat er nog nooit een beter moment is geweest in de geschiedenis van muurschilderingen.

Lees meer:
Duette gordijnen
Gordijnen zoetermeer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.